Η εταιρεία Smart Cronos ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1958! Εξελίχθητε σε μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα και εγκαταστάθηκε σε ένα ιδιόκτητο εργοστασιακό χώρο 1200 τ.μ. στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Διακρίνεται λαμβάνοντας μέρος σε όλες τις εκθέσεις Ελλάδος, κατά περιόδους και εξωτερικού, έχοντας πάντα φρέσκες ιδέες και προτάσεις για τη σύγχρονη γυναίκα.

 

Όλα τα υλικά είναι πιστοποιημένα με ευρωπαϊκές και υψηλές προδιαγραφές! Χρησιμοποιούνται οικολογικά προϊόντα και φυσικά υλικά όπως δέρματα, λινά και βαμβακερά υφάσματα καθώς επίσης και διακοσμητικά αξεσουάρ.

Συνεχίζοντας αποκλειστικά Ελληνικά, επενδύουμε στο εξειδικευμένο προσωπικό και εκσυγχρονίζουμε την παραγωγή διατηρώντας πάντα την παραδοσιακή, Ελληνική κουλτούρα του Ελληνικού γυναικείου παπουτσιού.

 

Αναβαθμίζουμε την Ποιότητα, το Σχεδιασμό και θέτουμε χρόνο με το χρόνο υψηλότερους στόχους με κύριο μέλημά μας, την δημιουργία ενός άνετου και ξεχωριστού προϊόντος που θα δώσει μία μοναδική θηλυκότητα στην Ελληνίδα γυναίκα.

Η εταιρεία Smart Cronos, με την ευρηματικότητα των Ελλήνων και Ιταλών σχεδιαστών της καθώς και με την άριστη ποιότητα της δίνει στο Ελληνικό παπούτσι τη θέση που πραγματικά του αξίζει.

 

Εφοδιάζοντας την αγορά της Ελλάδας, Κύπρου, Βαλκανίων, και προσφάτως της Αυστραλίας, Ελβετίας, Γερμανίας, Ιορδανίας και Κένυας, με τις ξεχωριστές σειρές Smart Cronos και Dino Ferretti, αναδεικνύουμε την Ελληνική επιχειρηματικότητα και κατατασσόμαστε στις κορυφαίες Ελληνικές παραγωγικές μονάδες στο γυναίκειο παπούτσι.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεργαζόμενα καταστήματα μπορείτε να καλείτε στο Τηλέφωνο: 6989061101 η με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook  https://www.facebook.com/smart-cronos-shoes-198935323539855/?fref=ts

 

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας!!!